بخارپز قابلمه ای است که دارای دو قسمت بالا و پایین است. به این ترتیب می توانید آب را کف آن قرار دهید تا بخار هر چیزی را که در قابلمه بالایی قرار دهید بپزد.
قابلمه استوک: نوع بعدی قابلمه، قابلمه استوکی است که ته آن ضخیم است که برای پخت آرام مناسب است.
در حالت ایده آل، از گلدان های استوک برای تهیه مقدار زیادی آبگوشت، سبزیجات آب پز، غذاهای دریایی یا پاستا استفاده می شود.
معمولاً قطر دیگ سنگی قم استوک خیلی بزرگ نیستند تا در عین حال که فرآیند پخت و پز را به حداکثر میرسانند، مدت زمان بیشتری باقی بماند. همچنین یک قابلمه استوک وجود دارد که از یک سبد بخار استفاده می کند که عملکردی مشابه بخارپز دارد.
قابلمه سس مخروطی: آخرین نوع قابلمه ای که در آشپزخانه شما نیز ضروری است، قابلمه مخروطی است.
این قابلمه معمولاً ته پایینتری نسبت به قسمت بالایی دارد بنابراین میتواند حرارت کمتری را منتقل کند.
دیوارها به قدری پهن هستند که هم زدن غذا را برای شما آسان تر می کند.
اینها انواع قابلمه هایی هستند که باید در آشپزخانه خود داشته باشید تا به شما در آشپزی کمک کند.
به یاد داشته باشید، حتما از قابلمه ای با توجه به کارکرد آن استفاده کنید یا آن را انتخاب کنید تا ظرف مدت بیشتری دوام بیاورد و طعم ظروف شما را خراب نکند.
تطبیق ظروف پخت و پز مناسب با روش پخت مناسب زمانی که انواع قابلمه و ماهیتابه زیادی برای انتخاب وجود دارد مشکل است.
هر نوع ظروف دارای مزایای منحصر به فردی است که می تواند ظروف شما را در صورت استفاده صحیح بهبود بخشد.
ما تفاوت های بین قابلمه و تابه را توضیح می دهیم و 5 مورد از محبوب ترین سبک ها را شناسایی می کنیم تا بتوانید تابه مناسب را برای کار انتخاب کنید.