رزماری خشک می تواند بیماری سرع را درمان کند

راه های زیادی برای استفاده از رزماری خشک وجود دارد. با این حال، هنوز هم مقدار زیادی از این گیاه وجود دارد. در حالی که من با موفقیت گیاهان را در یخچال و فریزر نگهداری می‌کنم، یادگیری نحوه خشک کردن رزماری در خانه می‌تواند ماه‌ها محصولی را در اختیار شما بگذارد که اغلب به مراتب تازه‌تر و خوش طعم‌تر از گونه‌های خشک شده خریداری شده در فروشگاه است.

شیشه ای پر از رزماری خشک شده
رزماری تازه و خشک احتمالاً یکی از پرمصرف‌ترین گیاهان در آشپزخانه من است، بنابراین جای تعجب است که مدت زیادی طول کشیده است تا این روند را با شما به اشتراک بگذارم. در واقع، در این پست، نحوه خشک کردن رزماری را با چندین روش (تا همه بتوانند این کار را انجام دهند!)، از جمله خشک کردن رزماری در فر، دستگاه آب‌گیری یا خشک کردن با هوا، آشنا می‌کنم. همچنین نحوه نگهداری صحیح گیاه خشک و چندین پرسش متداول از جمله رزماری خشک در مقابل تبدیل تازه و غیره را درج خواهم کرد.

 

فواید رزماری
به غیر از استفاده از رزماری برای طعم دادن به غذاها، رزماری تازه و خشک سال‌هاست که به چای سالم، عصاره پودری و روغن رزماری تبدیل شده است.

همانطور که طعم (و بوی) رزماری چشمگیر است، این گیاه همچنین منبع خوبی از چندین ویتامین و مواد معدنی است. اینها شامل ویتامین A، C و B6 و همچنین آهن و کلسیم است.

رزماری منبع غنی از آنتی اکسیدان ها است که حاوی خواص ضد التهابی و ضد میکروبی است. از آن برای کمک به مشکلات گوارشی مانند سوزش سر دل، کاهش اشتها و مشکلات مختلف روده و کبد استفاده شده است.

رزماری در آبکش
همچنین ممکن است به عنوان یک محرک شناختی عمل کند و به تقویت حافظه و تمرکز کمک کند. حتی مطالعاتی وجود دارد که نشان می دهد رزماری می تواند به محافظت از پوست در برابر آسیب های خورشید کمک کند. با این حال، بسیاری از این “مزایا” هنوز در مراحل “تحقیق اولیه” هستند. (منبع)